Our cold cuts, which are without flour, lactose and chemical-free, are artisan-made. Our pigs are semi-free range and fed on corn and whey, derived from the processing of our milk. Our careful attention as well as the natural curing of our meats are the ingredients that guarantee that the taste and aroma of flavours, once forgotten, reach your table.

Active filters

Coppa di Testa - approx. 500 g.
€10.00
Farm's Coppa di Testa in circa 500g vacuum packs - €/Kg. 19,50
Coppa - whole
€50.00
Farm's cured coppa 2.5Kg - €/Kg. 20,90
Coppa - half
€25.00
Farm's cured coppa, vacuum pack circa 1.2Kg - €/Kg. 20,90
Culatta - whole
€185.00
Farm's cured culatta, vacuum pack whole circa 6Kg - €/Kg. 30,80
Culatta - half
€93.00
Farm's cured culatta, vacuum pack whole circa 3Kg - €/Kg. 30,80
Fiocchetto - whole
€72.00
Farm's Fiocchetto, vacuum pack whole circa 3Kg - €/Kg. 23,80
Fiocchetto -half
€36.00
Farm's Fiocchetto, vacuum pack half circa 1.5Kg - €/Kg. 23,80
Lonza - whole
€40.00
Lonza stagionata della fattoria intera dal peso di 1,7 Kg. circa - €/Kg. 22,50
Lonza - half
€20.00
Lonza stagionata della fattoria metà sottovuoto dal peso di 800 g. circa - €/Kg. 22,50
Pancetta - approx. 500 g.
€8.00
Pancetta stagionata della fattoria in pezzi da 500 g. circa sottovuoto - €/Kg. 14,80
Whole bone-in ham
€218.00
Prosciutto crudo di Parma DOP intero con osso peso 11,5 kg. circa - €/Kg. 19,00
Whole boneless ham
€210.00
Prosciutto crudo di Parma DOP intero senza osso peso 9 kg. circa - €/Kg. 22,80